У Тернополі два робочі дні в 2022 році перенесли з понеділка на суботу

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі для працівників виконавчих органів міської ради і на умовах, визначених законодавством перенесли деякі робочі дні у березні та червні 2022 року. Таке рішення прийняли 1 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету ТМР.

Відповідно до рішення робочі дні перенесли:

Депутати Тернопільської міськради рекомендують керівникам підприємств, установ і організацій міста також врахувати ці зміни.

“Виконавчим комітетом рекомендовано керівникам підприємств, установ і організацій міста Тернополя перенести робочі дні відповідно до даного рішення у порядку і на умовах, установлених законодавством, для працівників, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями”, – додають у ТМР.

У міськраді кажуть, що такі зміни ввели з метою раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2022 році: 8 березня – Міжнародного жіночого дня та 28 червня – Дня Конституції України, а також на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2021року №1004-р «Про перенесення робочих днів у 2022 році».

Читайте також: “Гарячу лінію” “Домашнє насильство: кого і за що карає Закон?” проведуть у Тернополі

Exit mobile version