На Тернопільщині волонтер просить про допомогу для безпритульних собак (Відео)

Фото: мережа Інтернет

Житель Тернопільщини Назар Бараболя уже багато років опікується безпритульними собаками. Чоловік допомагає прилаштувати хвостатих у різних містечках області. Тих же тварин, для котрих не вдається одразу знайти домівку, тимчасово тримає у себе вдома. Волонтер каже, справа не з легких. Дедалі важче стає не лише прогодувати собак, а й знайти для них речі, необхідні для їх утримання.

Цього разу Назар Бараболя просить у небайдужих жителів краю допомогти з матеріалом для підстилки. Адже надворі дедалі більше холоднішає, а невдовзі ще й випаде сніг. Аби собаки не замерзли, їм потрібно облаштувати місця для зимівлі.

“Перед приходом зими важче утримувати собак на перетримці. Люди неохоче розбирають собачок на зиму, тому накопичується їхня велика кількість, та й цуцики ростуть… Відповідно йде багато затрат на їхнє харчування ( сухий корм, крупи, макарони, обрізи м’яса). Та й в принципі м’які речі на підстилку місць, чи тирсу, щоб в період дощів землю засипати, аби хвостики по болоті не бігали, з цим також проблема постійно.

Зараз сезон ентериту та, як не дивно, піроплазмосу, є борги в ветклініці… Тому будемо вдячні за кожну гривню фінансової допомоги”, – каже волонтер з Тернопільщини Назар Бараболя.

Якщо у вас є змога допомогти продуктами, кормом для тварин чи матеріалами для утеплення собачих домівок, звертайтеся за номером телефону: +38-097-05-58-879. Посилання на сторінку Назара Бараболі у Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007203075863

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 2715 6048

Читайте також: Люба і її кози: як на Тернопільщині мати-героїня стала блогеркою та здобула славу (Відео)

Exit mobile version