“Не треба вигадувати велосипед”: “УДАР Віталія Кличка” знає, як допомогти підприємцям

Влада має позитивними стимулами для підприємців покращувати бізнесклімат в країні, а не розпіареними пустими проектами на кшталт «інвестнянь».

На цьому наголошують у партії «УДАР Віталія Кличка».

Нагадаємо, 15 листопада бізнес-омбудсмен МарчінСвенчицький повідомив, що від початку року неухильно зростає кількість скарг від підприємців.Згідно з його даними, кількість скарг від підприємців на порушення державних органів у липні-вересні 2021 року збільшилася на 20% порівняно з показником за другий квартал-2021. Це стало рекордом за весь час існування бізнес-обудсмена у країні.

В «УДАРі Віталія Кличка закликають українську владу задля поліпшення бізнесклімату в країні не «вигадувати велосипед» та називати цю діяльність «інвестнянями».

Спершу необхідно відмовитися від згубних для бізнесу ініціатив, що посилюють фіскалізацію та зарегульованість бізнесу. Яскравим прикладом цього , за словами «ударівців», став скандальний законопроєкт 5600, що атакує український бізнес та середній клас українців.Ми наполягаємо на тому, що покращення бізнесклімату в країні, а відтак – зростання економіки можна і потрібно досягати іншими заходами, без посилення фіскального тиску, без збільшення бази оподаткування – винятково заходами стимулювання”,– наголошує «УДАР Віталія Кличка».  

Серед таких заходів «ударівці» називають:встановлення рівних податкових правил для всіх, без пільг для великого бізнесу. Адміністрування податків та підприємницької діяльності загалом має бути прозорим та зрозумілим; вдосконалення антимонопольного законодавства та налагодження ефективної роботи АМКУ, без врахування «особливих інтересів великого бізнесу»; завершення судової реформи і встановленням однакових справедливих правил для всіх; дотриманням своїх зобов’язань перед інвесторами.

“Тільки заможні громадяни можуть створити сильну державу”, додають в «УДАРі Віталія Кличка».
Exit mobile version