Росія готувала держпереворот в Україні – Володимир Зеленський

Фото: мережа Інтернет

26 жовтня Президент Володимир Зеленський на пресмарафоні заявив, що отримав інформацію про можливу підготовку державного перевороту в Україні за участі олігарха Рінат Ахметов.

Глава держави каже, що оточення втягує Ахметова в такий процес проти свого народу та президента, в інформаційну війну, мовляв, олігарх уже включився.

При цьому президент сказав, що “не вірить у держперевороти”.

“Ми отримали інформацію, що першого числа в нашій державі буде державний переворот. 1-2 грудня… Це не тільки агентурна інформація, а і звукова, де представники з України скажімо так з представниками Росії скажімо так обговорюють участь Ріната Ахметова в державному перевороті в Україні. Що буде залучено мільярд доларів тощо..”

Президент вважає це підставою, що Ахметова втягують у війну проти України. Він також запросив Ріната на Банкову, або до правоохоронних органів, де йому дадуть послухати деякі розмови.

“Хочу сказати, що я не Янукович, бігти я нікуди не буду. І не Порошенко на гибелі Небесної сотні, на бульдозер вилазити не буду… Буду в ці дні очікувати всіх, хто збирається. Буду працювати на Банковій”, – додав Зеленський.

Більше ви можете преглянути у відео.

Exit mobile version