З Тернополя до Києва курсуватиме потяг “City Elephant” (Фото)

Фото: Олег Васильєв

В “Укрзалізниці” заявили, що перший з двох відремонтованих потягів Skoda курсуватиме за маршрутом Київ — Тернопіль і називатиметься “City Elephant”. На маршрут він вийде вже найближчим часом.

Нагадаємо, ремонти двоповерхових потягів Skoda на ПрАТ “Київський електровагоноремонтний завод” розпочали в лютому 2021 року. Заявлена вартість ремонту 291,5 млн грн.

За словами блогера Олега Васильєва, наразі, чотири проміжні вагони, одного з потягів, відремонтовані й пофарбовані у нову ліврею. Головні вагони ще фарбують.

“Як відомо, у липні 2021 року на КЕВРЗ доставили для капітального ремонту двоповерхові вагони електропоїздів Skoda EJ 675. На підприємстві взялися виконати ремонт кузовів, рам візків, струмоприймачів, кондиціонерів та іншого обладнання. Також необхідно було провети ревізію моторних візків та їх ремонт. Однак, виконати цю роботу міг тільки завод-виробник Škoda Transportation, тому до Чехії відправили 4 моторних візки. Наразі, чотири проміжні вагони, одного з поїздів, відремонтовані й пофарбовані у нову ліврею. Головні вагони ще фарбують. Моторні візки вже прибули з Чехії і найближчим часом будуть встановлені під вагони.”

Читайте також: “Укрзалізниця” змінила графік руху потягів, що курсують Тернопільщиною

Фото: Олег Васильєв

Exit mobile version