На Чортківщині автобус з пасажирами врізався у трактор (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

У вівторок 24 листопада на автодорозі М-19 «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» поблизу с. Оришківці Копичинецької ОТГ Чортківського району рейсовий автобус «Mercedes-Benz Sprinter», сполученням Заліщики-Тернопіль, зіткнувся з трактором Т-150К.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 3 пасажирів автобуса отримали травми. Їх госпіталізували в КНП «Чортківська ЦМЛ».

Як інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Тернопільській області, на місце події залучили черговий караул 22-го державного пожежно-рятувального поста 10-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Рятувальники здійснили комплекс заходів із недопущення виникнення пожежі, внаслідок витоку паливно-мастильних матеріалів.

За попередньою інформацією Нацполіції Тернопільської області, водій маршрутного таксі, що рухався у попутному напрямку, не помітив транспортний засіб і врізався в нього. 

Як результат – бус Volkswagen LT-46 врізався в сільгосптехніку. На момент автопригоди в салоні автобуса були люди. Шестеро пасажирів отримали тілесні ушкодження і звернулися з переломами та забоями до лікарні. Чому водій буса не помітив трактор, стане відомо у ході розслідування.

У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно із ст.286(порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  

Читайте також: На Тернопільщині горіла господарська будівля і сміттєзвалище минулої доби

Exit mobile version