Покращення на умовах співфінансування: у Тернополі термомодернізують житлові будинки (Відео)

Фото: мережа Інтернет

Понад тиждень тому у Тернополі розпочали розпочали роботи з комплексної термомодернізації багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Центральне 23», розташованого на вулиці Івана Франка, 23. Зазначене ОСББ – одне із десяти тернопільських учасників Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ» державної установи «Фонд енергоефективності» та входить в число перших  п’ятисот учасників.

Передбачено, що у цьому житловому будинку буде проведена теплоізоляція зовнішніх стін будівлі, здійснена заміна дверей, віконних і балконних дверних блоків у приміщеннях загального користування та у квартирах. Також утеплять та засклять балкони і лоджії.

Загальна вартість проєкту становить 5 141 265 гривень. За умовами Програми, ОСББ «Центральне-23» отримає відшкодування від державної установи «Фонд енергоефективності» у вигляді гранту – 70 % від прийнятних витрат на реалізацію енергоефективних заходів.

До слова, це вже другий будинок у Тернополі, який модернізували за програмою «Енергодім». Перше модернізоване ОСББ «Бандери 106».

Більше – у відеоматеріалі.

Читайте також: У Тернополі облаштували нову кільцеву розв’язку – експериментальну (Відео)

Exit mobile version