На Тернопільщині померла відома журналістка

На Тернопільщині померла журналістка Ганна-Надія Моховик. Громадська діячка пішла з життя на 65-му році життя. Сумну звістку повідомив колега Микола Шот на своїй сторінці у соцмережі “Файсбук”.

“Сьогодні на 65 році життя відійшла у вічність журналістка Ганна-Надія Моховик.
Добра, щира, світла, готова завжди допомогти – такою знав Надю. Разом з нею працював у газеті «Ровесник». Після «молодіжки» місцем її творчої праці стала обласна рада профспілок, де, зокрема, була керівницею та редакторкою прес-центру інформаційного вісника «Профспілкове життя», завідувачкою відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ. Але й надалі ми контактували, цікавилися життєвими та творчими справами.
Світла пам’ять про Надю назавжди залишиться і в моєму серці й у серцях колег, друзів, рідних, усіх, хто знав її.
Спочивай з Богом, Надю. Царство тобі Небесне”, – йдеться у повідомленні.

Довідка

Ганна-Надія Миколаївна Моховик – українська журналістка, публіцистка, членканя НСЖУ (1981), авторка брошур, буклетів, публікацій у всеукраїнських і обласних ЗМІ, співавторка 5-ти книг.

Закінчила факультет журналістики Львівського університету.

Працювала у редакції тернопільської обласної газети «Ровесник» (1979—1990).
1990—1998 — керівник і редактор прес-центру інформаційного вісника обласної ради профспілок «Профспілкове життя».

Від 1998 — завідувачка відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ Тернопільської обласної ради профспілок. 2000—2006 — за сумісництвом керівник і редактор інформаційного бюлетеня «Охорона праці», ініціатор і редактор бюлетеня Тернопільської міської організації профспілки працівник освіти і науки «Освітянська профспілка».

Студія “Файне місто” висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким Ганни-Надії. Сумуємо з приводу смерті колеги, яка любила свою справу.

Читайте також: Помер відомий на Тернопільщині футболіст Володимир Боднарчук

Exit mobile version