Жителів Тернопільської громади запрошують до участі у “Місяці цифрової грамотності”

До 30 листопада 2021 року в Україні в межах національного проєкту Дія. Цифрова освіта триває інформаційна кампанія «Місяць цифрової грамотності». У рамках заходу посадові особи Тернопільської міської територіальної громади мають змогу пройти Національний тест Цифрограм для держслужбовців за посиланням  https://osvita.diia.gov.ua/digigram та отримати відповідний сертифікат.  

Отримати сертифікат, що підтверджує знання та навички із цифрової грамотності, можуть і працівники тернопільських медичних та освітніх закладів і установ, пройшовши тест Цифрограм для медиків та Цифрограм для вчителів за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/digigram.

Для підготовки до проходження тесту рекомендуємо переглянути на платформі «Дія.Цифрова освіта» освітні серіали за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses.

Також, з метою сприяння кіберобізнаності та убезпечення себе і оточення від загроз в інформаційній сфері, до перегляду доступні освітні матеріали:

У Тернопільській міській раді зазначають, публічні службовці, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді, додатково мають змогу переглянути і опрацювати освітній серіал «Як громаді стати цифровою» за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities.

Додатково інформуємо, що в рамках Місяця цифрової грамотності до 30 листопада кожен мешканець Тернопільської громади може завітати у Хаби цифрової освіти – місця, де безкоштовно надається доступ до сайту Дія.Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/ та проводиться навчання з цифрової грамотності.

У Тернополі мережа хабів налічує 22 локації, серед яких: бібліотеки та університети міста. Детальніше переглянути перелік хабів можна на порталі https://osvita.diia.gov.ua/hubs.

Читайте також: Власників земельних ділянок в межах Тернопільської МТГ просять з’явитися для погодження меж

Exit mobile version