Біля Тернополя у ДТП зіткнулися вантажівка та легковик: загинув пасажир (Відео)

Фото: спільнота "Корки Тернопіль"

Ввечері 18 листопада неподалік аеропорту, що біля Тернополя, трапилася смертельна ДТП. За інформацією очевидців, в аварії загинув чоловік. Попередньо, водій автомобіля марки Volkswagen Passat синього кольору рухався з двома пасажирами у напрямку Тернополя. У якийсь момент авто різко під’їхало під причеп вантажівки, яка перевозила кукурудзу.

Не розминулися вантажівка та легкове авто. За словами водія автомобіля VOLKSWAGEN JETTA, він рухався дорогою за позашляховиком марки Toyota. В якийсь момент кросовер різко змінив напрям руху, перелаштувавшись у праву смугу транспортного потоку.

Саме в цей момент водій VOLKSWAGEN побачив перед собою вантажівку DAF, яка стояла з увімкненим лівим покажчиком повороту. Чоловік спробував уникнути удару, але не встиг і в’їхав лівою частиною іномарки у вантажівку. Пасажир, 1996 року народження загинув на місці події, – повідомили у поліції.

У результаті аварії загинув молодий хлопець, який перебував на задньому сидінні. Керманич та інший пасажир отримали травми.

“Бригада швидкої виїжджала на трасу біля с. Смиківці, на місце ДТП. Автівка «Фольксваген» заїхала під фуру. Унаслідок аварії травмувалися двоє пацієнтів. 26-річного потерпілого, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню. 17-річного пацієнта із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в обласну дитячу лікарню”, – повідомив генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Причини ДТП встановить слідство.

Читайте також: Чи штрафують швидку за перевищення швидкості, виявлене камерою автофіксації – роз’яснення поліції 

Exit mobile version