На Тернопільщині молодику світить до 10 років за смертельне побиття знайомого

Фото: мережа Інтернет

Слідчі Головного управління Нацполіції Тернопільщини скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому щодо 23-річного жителя Скалатської громади. Молодик під час сварки завдав своєму знайому тяжкі тілесні ушкодження, в результаті котрих потерпілий помер. За скоєний злочин підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещастя трапилося у серпні цього року. Жителя села Більче-Золоте було знайшли мертвим з явними ознаками насильницької смерті. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, до смерті призвела  закрита черепно-мозкова травма з переломом кісток черепа, крововиливами над і під мозкові оболонки та речовину головного мозку. Поліцейські у вчиненні злочину запідозрили 23-річного односельця загиблого.

З‘ясувалося, напередодні чоловіки разом вживали алкоголь і між ними виникла конфліктна ситуація. Зловмисник декілька разів вдарив потерпілого у голову, що й спричинило тяжкі тілесні ушкодження.

Крапку у цій кримінальній історії поставить суд.

Читайте також: Резонансні злочини на Тернопільщині: брифінг керівників прокуратури та ГУ Нацполіції області (Наживо/Відео) 

Exit mobile version