Пункт вакцинації проти Covid-19 відкрили у Зарваниці

Фото: мережа Інтернет

У Марійському духовному центрі «Зарваниця» відкрили тимчасовий пункт вакцинації проти Covid-19. Вчора і сьогодні після Служби Божої там працювала мобільна бригада, яка щеплювала охочих. Про це сьогодні під час брифінгу повідомила директорка департаменту охорони здоров’я ТОДА Ольга Ярмоленко.

Більше: Епідситуація щодо Covid-19 на Тернопільщині: брифінг (Наживо)

Практично всі священники УГКЦ вакцинувалися на початках, як лідери думок. Так само ПЦУ. Зараз вони сприяють тому, що надають приміщення в Зарваниці.”

Вона додала, що графік роботи мобільної бригади, яка щеплює людей, залежить від заходів, які відбуваються на території Марійського центру. Вакцинуватимуть відповідно до потреби. В суботу і неділю працюватимуть посилено.

“Потрібно вибирати час, коли там буде більше прихожан. Вакцинацію релігія на сьогодні трактує як любов до ближнього. Кожен, хто вакцинується проявляє любов до ближнього”, – додає Ольга Ярмоленко.

Нагадаємо, що на Тернопільщині продовжує зростати кількість хворих на коронавірус. За даними ДУ “Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України”, минулої доби в області виявили понад 600 нових випадків Covіd-19. Окрім цього, медики зареєстрували 5 летальних випадків.

Читайте також: У МОЗ закликають не вживати антибіотики для профілактики COVID-19 

Exit mobile version