Смерть подружжя на Тернопільщині: підозрюваного у злочині взяли під варту

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

Підозрюваного у вчиненні смертельного ДТП, що трапилася нещодавно у селі Шибалин на Тернопільщині, взяли під варту. Запобіжний захід діятиме щонайменше два місяці.

Сьогодні, 11 листопада, слідча суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області задовольнила клопотання сторони обвинувачення та застосувала до підозрюваного у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 286 – 1 КПК України запобіжний захід у виді тримання під вартою до 06.01.2022 року включно.

Ухвала підлягає негайному виконанню, проте може бути оскаржена до Тернопільського апеляційного суду.

Відповідно до ч. 4 ст. 286-1 КК України, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом вчинені в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, 8 листопада 43-річний водій у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля Skoda Yeti. Не впорався з кермування та близько 19:00 години на автодорозі М-30 «Стрий-Ізварине»виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з Daewoo Lanos. В салоні зустрічного авто знаходилися чоловік, жінка та 5-річний хлопчик.

Від удару дитина опинилася на панелі біля лобового скла. Зараз хлопчик у важкому стані в реанімації. Батьки малюка, на жаль, загинули на місці ДТП.

Читайте також: На Тернопільщині збирають кошти для дітей, батьки яких загинули у ДТП (Фото/Відео)

Exit mobile version