У Тернополі п’яний чоловік без посвідчення водія сів за кермо авто і скоїв ДТП (Відео)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 19 травня близько 17:00 години. Як повідомив очевидець, чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо автівки. Не впорався з кермуванням та виїхав на бордюр. На щастя, ніхто не постраждав. За словами пана Володимира, люди викликали патрульних. Прибувши на місце аварії, інспектори склали на водія протокол.

У поліції інформацію підтвердили.

“Сьогодні близько 17-ї години на спецлінію 102 звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що на вулиці Злуки чоловік напідпитку вчинив ДТП. Патрульні прибули за вказаною адресою та встановили, що водій автомобіля Toyota Yaris не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бордюр. Обійшлось без потерпілих. Підчас спілкування з водієм, інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тож, запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат виявився позитивним. Прилад зафіксува 2,40 проміле алкоголю в крові водія, що в 12 разів перевищує допустиму законом межу. Окрім того, громадянин не мав при собі посвідчення водія”, – зазначають у патрульній поліції.

На чоловіка патрульні склали протокол за ч.1 ст.130( керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, протокол за ст. 124( порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом без посвідчення водія) КУпАП.

Exit mobile version