Мертву жінку знайшли у Тернопільському ставі (Оновлюється)

Фото: від очевидців

Ввечері 9 листопада біля одного з причалів Тернопільського ставу знайшли тіло жінки. Про це повідомила тернополянка Руслана.

Жінка каже, в той вечір вона прогулювалася разом з чоловіком та маленьким сином. Вона знімала на телефон захід сонця, коли випадково помітила біля причалу щось дивне. Її чоловік підійшовши ближче, побачив тіло жінки та негайно викликав правоохоронців. 

“Ми приїхали на пляж “Циганка” з дітьми годувати качок орієнтовно о 17 годині. Під мостом , що навпроти закладу “Сапсан” я помітила шось схоже на вздуту куртку, але відправила туди чоловіка. Він нагнувся під міст і побачив що там дійсно тіло, але головою вниз , тому ми одразу не знали хто там, – пояснює тернополянка. – О 17:00 подзвонили на 101. Нам сказали відійти від води і чекати наряд. Орієнтовно через 15 хв приїхали рятувальники і підтвердили нашу знахідку. Ще за 5-10 хвилин приїхала поліція. Чоловік давав покази. Тіло витягнули швидко за допомогою човна.”

На вигляд жінці 60-70 років, пані Руслана бачила у неї сиве волосся.

Журналісти “Файного міста” поцікавилися у правоохоронців про деталі інциденту. За словами Сергія Крети, керівника сектору комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, поліцейськиі встановили особу потопельниці. Нею виявилася 55-річна тернополянка, яка від 28 жовтня знаходилася в розшуку.

Під час огляду трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.

Триває слідство.

Інформація оновлюється.

Читайте також: На Тернопільщині збирають кошти для дітей, батьки яких загинули у ДТП (Фото/Відео) 

Exit mobile version