Батьки загинули, дитина – у реанімації: у поліції розповіли деталі моторошної ДТП на Тернопільщині (Відео/Фото)

Водія, причетного до смертельної ДТП на Тернопільщині, затримали. Алкотестер показав 1,3 проміле алкоголю. У поліції розповіли подробиці моторошної ДТП, яка трапилася 8 листопада у селі Шибалин.

За попередньою інформацією, 43-річний водій у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля Skoda Yeti. Не впорався з кермування та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з Daewoo Lanos. В салоні зустрічного авто знаходилися чоловік, жінка та 5-річний хлопчик.

Від удару дитина опинилася на панелі біля лобового скла. Зараз хлопчик у важкому стані в реанімації. Батьки малюка, на жаль, загинули на місці ДТП.

Порушника затримали згідно із статтею 208 КПК.  Даний факт внесений в ЄРДР згідно із ч.4 ст.286-1 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років. Триває слідство.  

Переглянути відео з місця ДТП ви можете у попередньому матеріалі “Файного міста”: Смертельна ДТП на Тернопільщині: серед постраждалих дитина (Відео/Фото) 

Читайте також: Поблизу Тернополя сталася ДТП: водій у комі

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області
Exit mobile version