Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор відзначає тезоіменини

Фото: мережа Інтернет

Сьогодні, 9 листопада, тезоіменини відзначає Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор. Саме в цей день 21 рік тому Владика став ченцем та отримав ім’я свого покровителя Нестора Літописця, який увійшов в історію України, як творець української історії та писемності. Привітав Архієпископа Нестора з тезоіменинами міський голова Сергій Надал.

“Архієпископ Нестор є одним батьків відродження духовності на Тернопіллі. Йому вдалося об’єднати навколо себе священнослужителів нашого краю, відкривати, будувати, освячувати нові храми.

Завдяки праці та служінню Архієпископа Нестрона, нарешті отримали незалежну та канонічну Православну Церкву України. А Тернопільщина стала одним з центрів Українського Православ’я.

Дякую Владиці за відданість Церкві, невтомну працю, повагу, щире й добре серце.

Нехай Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігають Архієпископа Нестора від усіх негараздів і дарують здоров’я тілесне і міцність духовну, благодать та довголіття.

Нехай Ангел Небесний допомагає у всіх починаннях. На многії і благії літа, Владико!”, – відзначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Студія “Файного міста” приєднується до привітань. Низький земний уклін Вам, Владико Нестор, за відданість Церкві, Тернопільщині та Україні. За Вашу невтомну працю, повагу, щире й добре серце.

Читайте також: “Християнська етика” дає важливий виховний процес і має викладатися у школі, – Владика Нестор (Відео)

Exit mobile version