У Борщеві для “ковідних” пацієнтів не залишилося вільних кисневих концентраторів

Фото з відкритих джерел

У Борщеві, що на Тернопільщині, виникла екстрена ситуація. У міській лікарні збільшується кількість хворих на Covid-19, а кисню наразі вистачить лише на 6 годин. Про це інформує пресслужба Борщівської міської ради.

“У КНП «Борщівська міська лікарня» загальна кількість ковідних ліжок – 80. З них: 6 ліжок реанімаційних. 44 особи з коронавірусною інфекцією, з них 1 особа на апараті ШВЛ (в тому числі в режимі CPAP-1) 4 на кисневому концентраторі 40 осіб на кисневій масці 1 особа на реанімаційних ліжках 3 осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію, з них 0 осіб на апараті ШВЛ (в тому числі в режимі CPAP-0), 1 на кисневому концентраторі, 2 осіб на кисневій масці 0 на реанімаційних ліжках. За останню добу поступило 2 осіб з коронавірусною інфекцією, з них дітей, медичних працівників 0. 1 особа з підозрою на коронавірусну хворобу Пневмоній – 63. З них на реанімаційних ліжках – 4. Виписано – 0 осіб. Померло – 0 осіб. Вільних кисневих точок – 17. Вільних кисневих концентраторів – 0. Повних балонів кисню- 12. Кисню вистачить на – 6 год. Потреба кисню в балонах на наступну добу – 48. Залишок рідкого кисню – 0. Потреба на наступну добу – 0,6.”

Нагадаємо, за даними ДУ “Тернопільський ОЦКПХ МОЗ України”, на Тернопільщині станом на ранок 8 дитопада зареєстрували 353 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Померли 8 людей, серед яких наймолодшому – 36 років.

Читайте також: Відзавтра відсторонять від роботи невакцинованих проти COVID-19 працівників, які підлягають обов’язновому щепленню

Exit mobile version