До Тернополя прибули представники Антимонопольного комітету України (Наживо/Відео/Фото)

Фото: студія "Файного міста"

До Тернополя прибули представники Антимонопольного комітету України. У рамках візиту очільниця АМКУ Ольга Піщанська та керівник проєкту ЄС “Підтримка Антимонопольного комітету України у впровадженні правил державної допомоги” Штефан Сабау зустрілися з головами Тернопільської міської, районної та обласної рад.

Під час зустрічі керівник проєкту поділився досвідом реалізації реформи державної допомоги в Румунії. В період підготовки вступу Румунії до ЄС Штефан Сабау був одним із посадовців, відповідальних за цей напрямок.

Зустріч представників Антимонопольного комітету України з представниками влади Тернополя та області. Трансляція НАЖИВО.

Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Зазначимо, що головною метою проєкту ЄС “Підтримка Антимонопольного комітету України у впровадженні правил державної допомоги” є надання технічної підтримки Уряду України у встановленні ефективного контролю за державною допомогою. Проєкт, який реалізується з 2017 року, насамперед зосереджений на допомозі уряду в наближенні національного законодавства про державну допомогу до відповідних стандартів ЄС та виконанні інших зобов’язань, передбачений главою 10, розділом 2 (статті 262-267) Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. До 2022 року державна допомога суб’єктам господарювання має бути приведена до норм законодавства про державну допомогу.

Exit mobile version