На Тернопільщині поліція виявила у магазині понад 70 літрів фальсифікату алкоголю

Фото: Національна поліція

У місті Козова на Тернопільщині правоохоронці виявили та вилучили в одному із магазинів 78 літрів фальсифікату алкоголю. Пляшки з лікером та горілкою були без маркування марками акцизного податку.

Під час відпрацювання Тернопільського району працівники мобільної групи, до складу якої ввійшли дільничні офіцери поліції, працівники податкової служби та управління стратегічних розслідувань області задокументували правопорушення. В одній із крамниць міста Козова, правоохоронці виявили 75 літрів алкогольної продукції без марок акцизного податку. Зокрема вилучили 34 літри лікеро-горілчаної продукції та понад 40 пляшок горілки з підробленими марками акцизного податку”, – повідомили у поліції.

На власницю торгового закладу працівники поліції склали адміністративні протоколи  за ч. 1 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами ) та ч.1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: На Тернопільщині вилучили продукцію, вартістю майже 24 мільйони гривень

Exit mobile version