У Тернополі перевіряють громадський транспорт (Відео)

Скріншот з відео

Відсьогодні, 2 листопада, у громадському транспорті Тернополя рейдові групи перевірятимуть наявність квитків у пасажирів, дотримання маскового режиму та Covid-сертифікати у водіїв. Нагадаємо, з 1 жовтня сплатити за проїзд у тролейбусах або автобусах Тернополя можна:

Читайте також: Відсьогодні у Тернополі діють нові тарифи на проїзд у громадському транспорті

Як дізналися журналісти “Файного міста”, у громадському транспорті Тернополя перевірятимуть дотримання маскового режиму, Covid-сертифікати у водіїв та наявність квитка у кожного пасажира. Більше – у відео.

“Від сьогоднішнього дня починають роботу посилені групи контролю за участю контролерів контрольної служби електротрансу, працівники управління транспортних мереж та зв’язку, муніципальної інспекції із залученням працівників Національної поліції. Будуть проводитися перевірки дотримання маскового режиму під час користування транспортом. Ми знаємо, що в нас обов’язково мають бути всі в масках”, – повідомив начальник управління транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міської ради Олег Вітрук.

Олег Вітрук також зазначає, що згідно Статті 135 Кодексу України про адміністративні правопорушення – відповідальність за безквитковий проїзд несе пасажир.

За інформацією контролера пасажирського тарнспорту Павла Мельника, контролери, муніципали та патрульні у ході перевірки ще не виявили безквиткових пасажирів.

“На сьогоднішній день проводяться перевірки разом з муніципальною інспекцією та з патрульною поліцією Тернополя на виявлення громадян, які користуються транспортом без квитків. Штраф на сьогодні складає 200 гривень – це від 10 гривень у кратному розмірі. На дану годину перевірки ще жодного пасажира безквиткового не виявлено”, – інформує контролер пасажирського транспорту Павло Мельник.

Контролер також додає, що за перші 2 години група працівників перевірила 10 транспортних засобів.

Читайте також: У Тернополі з 1 листопада посилюють карантин

Exit mobile version