“Наші рідні не заслуговують цього”: на Кременеччині люди перетворюють кладовище у смітник

Місце вічного спочинку наших рідних дуже скоро перетвориться на смітник, – каже Світлана Пушкар. Дружина відомого спортсмена вкотре намагається навести лад на кладовищі “Калинівка” у Кременці. Жінка розповіла, що люди не зважають на працю інших, а знову і знову накидують сміття.

“Звертаюся до всіх кременчан, хто доглядає могили на цвинтарі «КАЛИНІВКА»: люди, забирайте сміття, яке ви туди приносите. Перед Великоднем вихованці, рідні Андрій Пушкар та колектив Кременецької ДЮСШ імені Андрія Пушкаря прибрали звідти значну частину сміття, об’ємом його вийшло дуже багато, прикріплю в пост фото. Комунальні служби все вивезли.

Найприкріше те, що люди знову закидають сміттям прибрані місця. Причому, кажуть мені: «А що такого, тут же прибирали недавно, от і ще приберуть…». Прибирали там ми, а не комунальники. Я відтепер щоразу йду на цвинтар з мішком для сміття. Не уявляйте, що я думаю, збираючи його, про тих хто смітить. Крім того, всіх людей, яких там зустрічаю, прошу за собою прибрати, і мішки роздаю в додачу. Десь місяць тому люди монтували пам’ятник, все красиво, а наслідки – шматки бетону лежать там дотепер. Сьогодні нова купа складених штахет… Слів немає.

Як повідомила Світлана Пушкар, з проханням встановити контейнер для сміття вона звернулася до міського голови. Очільник пообіцяв посприяти.

“Я звернулася до міського голови з проханням встановити контейнер для сміття. Наші рідні не заслуговують лежати в стихійному смітнику, надіюся, ви всі це розумієте. Нам треба навчитися поважати їхні останки і самих себе, зрештою. Нам пора почати зневажати себе таких, що засмічують!Міський голова О.А. Ковальчук сказав, що вирішує питання з встановленням контейнера. Треба надійний, щоб не спалили і не вкрали.

А поки це трапиться, люди, отямтеся! З таким підходом до світу і до землі ми не заслуговуємо ні на що краще, ніж є. Огидно і боляче від таких вчинків. Зупиніться!”, – зазначає Світлана Пушкар.
Exit mobile version