Два дні без води: у Тернополі промивають водомережі (Відео)

Фото: КП "Тернопільводоканал"

У Тернополі проводять планове промивання водопровідних мереж. З 00.00 год. 26 жовтня до 24.00 год. 27 жовтня припинили водопостачання до домівок тернополян в деяких мікрорайонах міста.

Журналісти “Файного міста” поцікавилися у працівників КП “Тернопільводоканал”, що саме вони ремонтують та коли тернополянам відновлять водопостачання.

“Ми знаходимось зараз на перехресті вулиць Острозького-Пирогова. Зараз проводимо роботи по заміні арматури, яка в подальшому буде забезпечувати аварійне перекриття ділянки”, – інформує Руслан Бойчук, майстер відділу водопровідно-каналізаційних мереж.

Майстер зазначив, що ремонтні роботи працівники виконують також на вулиці Пирогова і Сагайдачного. На даний момент там замінюють пожежні гідранти.

За словами майстра, роботи планують закінчити до сьогоднішнього вечора, а завтра буде промивання ліній.

Нагадаємо, що сьогодні мешканці центральної частини Тернополя, мікрорайону «Новий Світ», мікрорайону «Старий Парк» та вулиць Текстильна, Бродівська, Поліська, Татарська, Деповська, Дівоча, Чайковського, Манастирського, Чернівецька, Гребінки, Садова, Живова, Білогірська залишилися без водопостачання.

Більше дивіться у відео:

Exit mobile version