В одній із квартир Тернополя стався вибух (Фото/Відео)

В одній із квартир Тернополя 26 жовтня о 7 ранку стався вибух. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного підрозділу та кінологи.

Як писали “20 хвилин – Новини Тернополя”, подія сталася на вулиці Лепкого, 8. Невідомий розбив вікно у квартирі на першому поверсі і закинув щось вибухонебезпечне. Свідки кажуть, що вибув був дуже гучним.

За словами начальника вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області Ігоря Васьківа, невідома особа встановила на підвіконні першого поверху ймовірно саморобний вибуховий пристрій. Останній спрацював і розбив вікно. На момент злочину у кімнаті перебувала жінка з 5-річною дитиною. Уламки скла травмували руку тернополянці, пише “Досьє 102”.

Причину вибуху та самого зловмисника встановлюють правоохоронці. На місці події працюють оперативники. Вони проводять подворовий обхід, опитують сусідів та очевидців події, опрацьовують відео з камер спостереження.

Даний факт внесли в ЄРДР згідно із статтею ч4. ст296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Читайте також: Поблизу Тернополя жахлива ДТП – рух транспорту ускладнений (Фото/Оновлюється)

Відео: Нацполіція Тернопільської області

Фото: сайт “Тернополяни”

Exit mobile version