На Тернопільщині попрощалися із загиблими у ДТП Іриною та Іваном

25 жовтня на Тернопільщині попрощалися із трагічно загиблими 22-річною Іриною Боднар та 30-річним Іваном Шептаком. Життя студентки тернопільського вишу та працівника міграційної служби обірвалося у жахливій ДТП, яка трапилася вночі 24 жовтня поблизу села Шибалин, що на Бережанщині.

Читайте також: У ДТП загинула 22-річна студентка тернопільського вишу Ірина Боднар

З приводу важкої втрати сина і доньки батькам загиблих люди висловлюють щирі слова співчуття. Сумує Козова, сумує уся Тернопільщина.

“Колектив Козівської селищної ради, відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради висловлюють глибокі співчуття Надії Боднар, художнику-оформлювачу бібліотечного відділу Центру культури та дозвілля, з приводу непоправної трагічної втрати – загибелі доньки, та викладачу Козівської ґімназії ім.В.Ґерети Ірині Шептак з приводу непоправної втрати – трагічної загибелі сина.

Поділяємо Ваше горе, щиро сумуємо та підтримуємо у годину скорботи. Вічна пам’ять та Царство Небесне!”, – висловили слова співчуття у селищній раді Козівської громади.  

Зазначимо, що тієї злощасної ночі в автомобілі, окрім загиблих, перебували водій та водночас коханий хлопець Ірини Боднар, а також її сестра. Дівчину госпіталізували до медзакладу з забоями та травматичною ампутацією вуха.

Найменше постраждав керманич, у нього взяли аналізи на вміст алкоголю у крові. Попередньо відомо, що на момент аварії молодик перебував у нетверезому стані. Винуватцю ДТП загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. 

Усі постраждалі в автопригоді – жителі села Козова.

Студія “Файного міста” висловлює щирі слова співчуття рідним та близьким Ірини та Івана. Вічна пам’ять.

Читайте також: Поліція Тернопільщини затримала водія, причетного до смерті двох молодих людей (Фото)

Exit mobile version