Ув’язнення не буде – підозрюваний у вбивстві підприємця та його дружини тернополянин помер (Фото)

Фото: Національна поліція

У Тернополі суд розгляне справу 24-річної давності. У 1997 році поблизу Тернополя жорстоко розстріляли підприємця та його дружину. І хоча особу підозрюваного у злочині правоохоронці встановили, відбувати покарання він не буде. Чоловік помер.

Читайте також: Десяток смертельних пострілів у родичів: в Тернополі розглянуть справу 24-річної давності

Підозрюваний був не лише керівником ферми загиблого, а й його племінником. У поліції розповіли, молодик дізнався, що дядько їде на Київ, аби взяти великий валютний кредит для відкриття заводу. Після реалізації бізнес-плану бізнесмен хотів відлучити племінника від родинного бізнесу. Це не сподобалося чоловікові і він вирішив помститися. 

Після того, як племінник з’ясував, що дядько повернувся зі столиці, в ніч з 20 на 21 вересня 1997 року прихопив вогнепальну зброю та пішов “у гості”. Власники будинку пустили його.

Зловмисник, здійснивши 12 пострілів у дядька та його дружину, вирішив інсценувати пограбування, бо усі знали, що сторонніх осіб господарі на територію не пускали. Забравши коштовності з місця вчинення злочину, втік. 

Згодом тернополянин зізнався у тому, що застрелив рідних дядька та тітку. Та запобіжний захід йому не обирався у зв’язку зі смертю. 25 жовтня 2021 року справу скерували до суду, – розповідають у поліції.

Читайте також: Поліція Тернопільщини затримала водія, причетного до смерті двох молодих людей (Фото) 

Exit mobile version