В одній із громад Тернопільщини закривають дитсадки

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині у Бучацькій громаді вирішили закрити дошкільні навчальні заклади. Таке рішення прийняли на засіданні комісії ТЕБ та НС Бучацької міської ради.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів створив механізм, за яким компанія «Нафтогаз Трейдинг» зможе продавати газ усім бюджетним установам за ціною до 18 тис. грн за тисячу кубів (із транспортуванням). Але через деякі недопрацювання у цьому механізмі ще немає жодних узгоджених договорів між комунальними установами Бучацької міської ради та компанією «Нафтогаз Трейдинг», зазначили у Бучацькій міськраді.

У зв’язку з цим на засіданні комісії ТЕБ та НС вирішили припинити роботу дошкільних закладів на території Бучацької міської ради до моменту заключення договорів на постачання природного газу з компанією «Нафтогаз Трейдинг» за пільговими цінами, за винятком ДНЗ, які здійснюють опалення за рахунок твердого палива та електроенергії.

Керівникам навчальних закладів рекомендували до моменту заключення даних договорів на постачання природного газу самостійно визначитися з організацією навчального процесу у школах (дистанційно, стаціонарно чи розпочати осінні канікули).

Читайте також: У ще одній громаді Тернопільщини об’явили про надзвичайну ситуацію через зрив опалювального сезону

Exit mobile version