Тернопільські молодята на своє вінчання зібрали харчі для безпритульних собак (Фото)

Микола і Софія на своє вінчання замість звичних подарунків попросили принести корм для собак. Зібрані харчі молодята передали у стерилізаційний центр села Дичків, що на Тернопільщині.

Крім того, молодята надали фінансову допомогу в розмірі 3 тисячі гривень, якими частково перекрили борг у клініці “O Vet”.

“Сьогодні у с.Дичків в стерелізаційний центр м.Тернопіль в свій святковий день,після вінчання завітали молода пара Соня і Коля.Які креативно підійшли до своїх побажань,утримати на своє вінчання не квіти і подарунки а корм для собак.До таких подарунків для хвостиків також надали фінансову допомогу в розмірі 3000 гр,якими перекрили частково борг за двох собак після операції в клініці #o_vet.(Фото додається,собаки ще у клініці) Велика подяка батькам Колі і Соні ,що виховали гідних дітей з щирим,та великим сердцем. Многая і Благая літ ВАМ МОЛОДЯТА”, – йдеться у дописі.

Зазначимо, що справді останнім часом серед молодят набирає популярності передавати весільні кошти на благодійність. Так, молода пара з Тернополя, Іванна та Андрій, відгуляли своє веслілля, а частину отриманих грошей перерахували на лікування Максима Антонишина, й якого діагностували СМА.

Читайте також: Тернополянка шиє лежаки для безпритульних тварин (Відео)

Фото: з допису

Exit mobile version