Тумани та серпанки: прогноз погоди у Тернополі та області на вихідні

Фото: мережа Інтернет

На вихідні та початок нового тижня погоду визначатиме Азорський антициклон. Опадів не очікується, температурні показники вдень підвищуватимуться до 10-15 тепла. В нічні та ранкові години можливі тумани та серпанки.

16 жовтня вранці у Тернополі небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вдень +10+13, вночі від -2 морозу до +3 градусів тепла.

17 жовтня ввечері погода проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря +10, вночі +2 градуси тепла.

Понеділок, 18 жовтня, зустріне тернополян похмурою погодою, проте без опадів. Температура повітря вдень прогріється до +10, вночі ж знизиться до -1.

19 жовтня хмари у Тернополі будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вдень становитиме +8+9, вночі +3+4 градуси тепла.

Читайте також: Тернопільське ВПУ перемогло у Всеукраїнській «Битві модельєрів» в номінації «Етностиль»

Exit mobile version