На Тернопільщині через п’яного водія 10-класник потрапив у реанімацію, хлопець у важкому стані

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 травня близько третьої години ночі. В результаті аварії на лікарняному ліжку опинився неповнолітній. Хлопця прооперували, його стан важкий.

Про дорожньо-трансопрту пригоду у поліцію повідомили лікарі екстреної медичної служби. Медики зазначили, що на трасі Гусятин-Личківці у кюветі знаходиться автомобіль Opel Omega. Виїхавши на місце пригоди, поліціанти встановили, що за кермом транспорту перебував 25-річний водій. Керманич був у стані алкогольного сп’яніння.

“На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки стало відомо, що двадцятип’ятирічний водій разом з двома неповнолітніми жителями Гусятинського району, розпивав спиртні напої. Після святкування тріо сіло в автомобіль, аби доїхати додому. Проте кермувальник не впорався з керуванням та злетів у лісосмугу. Зупинилося авто лише після того, як врізалося в дерево. Один із пасажирів – учень десятого класу, під час удару отримав тілесні ушкодження. Він за інерцією влетів у лобове скло та вдарився головою. Хлопця прооперували. Його стан важкий. Кермувальник та інший неповнолітній травм не отримали”, – повідомляють у поліції.

В результаті перевірки, в крові водія виявили 2,2 проміле алкоголю. Справу внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частина 1 ККУ. 

Exit mobile version