В управління надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради новий керівник

Фото: Тернопільська міська рада

12 жовтня у Тернополі представили нового начальника управління надзвичайних ситуацій. Посаду обійняв Андрій Поліщук, який до цього працював заступником начальника управління – начальником відділу планування та захисту.

Офіційно представити посадовцям і громадськості нового очільника завітав міський голова Тернополя Сергій Надал, заз­на­чивши, що Андрій Поліщук має ве­ли­кий дос­від ро­бо­ти та прой­шов усі ета­пи про­фе­сійно­го зрос­тання.

«Іван Коваль працював на посаді начальника управління надзвичайних ситуацій 18 років. Він був професіоналом своєї справи, одним з кращих керівників міської ради, віддано служив громаді. Дякую за всі ті добрі справи, які Іван Васильович зробив на благо Тернополя. Пам’ять про нього житиме у наших серцях, – відзначив Сергій Надал. – Сьогодні вітаю нового керівника управління з призначенням. Андрій Віталійович Поліщук, який багато років пропрацював на посаді заступника начальника управління, гідний виконувати обов’язки керівника, і вірю, що новопризначений начальник збереже кращі традиції і принципи роботи управління та примножуватиме усі ті добрі справи, які розпочав Іван Васильович Коваль».

Зазначимо, що до цього часу посаду керівника управління надзвичайних ситуацій обіймав Іван Коваль. На жаль, життя чоловіка передчасно обірвалося. Детальніше: Помер начальник управління надзвичайних ситуацій Тернопільської міської ради

Exit mobile version