У Тернополі вихованці дитсадка допомагають готувати печиво для військових (Відео)

Фото ілюстративне// Джерело: студія "Файне місто"

До Дня захисника України, який щорічно відзначають 14 жовтня, у Тернопільському дошкільному закладі №3 організували благодійну акцію. Вихованці дитсадочка прикрашають печиво жовто-блакитною глазур’ю. Усі смаколики разом з іншими, зібраними батьками та волонтерами, речами передадуть військовим на схід України.

Акцію на підтримку військовослужбовців у дитячому садочку №3 проводять уже 5-й рік поспіль. Волонтери збирають речі першої необхідності, медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування, одяг.

“Ми зобов’язані з самого малку, саме з дошкільного віку прививати дітям любов до Батьківщини, дух патріотизму. Саме це ми намагаємося зробити, організувавши цю акцію.

Діти прикрашають прянички для наших захисників. Печиво напередодні спекли їхні батьки. Прикрашаючи випічку, діти вкладають у це свою працю, частинку свого серця. Вони знають для кого вони це роблять і чому. Долучилися діти від самого меншого, від 3-х років, до старшої групи”, – каже завідувачка ДНЗ №3 м.Тернопіль Наталія Довбенко.

Автомобіль із дарунками відбуде на схід України сьогодні, 12 жовтня. Доправити пакунки у зону ООС допоможе волонтер Василь Конько.

Читайте також: “Крик матері вбитого солдата не забути ніколи”, – волонтер Володимир Мосейко (Відео)

Exit mobile version