“Сталося щось жахливе”: на Тернопільщині донька просить про допомогу для матері

Не залишити на одинці з бідою просить донька 48-річної Ольги Валевської з села Іванків, що на Тернопільщині. За словами Юлії, мама потребує допомоги на дороговартісне лікування та реабілітацію.

“Моя улюблена мама – я б зробила все для неї, щоб відплатити їй за підтримку і турботу, яку вона завжди виявляла до мене. Вона – мій авторитет і опора безпеки. Вона навчила мене повазі до інших людей, наполегливості і водночас спокою, який вона завжди мала в собі. Я досі не можу повірити, що сталося. Боляче, що кілька секунд можуть перекреслити все і ми можемо дивитися на це лише безпорадно …

Моя мама багато років працювала в Польщі, оскільки не могла заробляти нормальне життя в Україні. Вона пожертвувала багато чим, що ми ніколи нічого не забудемо. Вона жодним чином не заслужила того, як доля жорстоко повелася з нею.

13 серпня 2021 року сталося щось жахливе. Той день я намагаюся викинути це з голови, але цей кошмар щоразу повертається до мене. Мою маму з важкою черепно -мозковою травмою доставили в лікарню! Тоді ще не було відомо, що сталося. Подальший діагноз лише посилив мій страх. У мами діагностували субдуральну гематому, яка спричинила кровотечу і, отже, велику травму мозку. Лікарям довелося вводити мою маму в кому”,- написала донька Ольги на благодійному порталі.

Достеменно невідомо, що трапилося з жінкою. Припускають, що вона могла впасти. На сьогодні стан жінки важкий. Донька дуже сумує за мамою. З кожним днем серце дівчини все більше сковує страх за життя найдорожчої для неї людини. Вона вірить у те, що коли знову почує голос мами, відчує її теплі обійми. А ще – дуже сподівається на допомогу благодійників.

Я хотіла б ще раз поговорити з мамою. Я так сумую за її теплим голосом, який міг би принести полегшення навіть у найважчі хвилини. Я сумую за її ніжним поглядом, який ніколи не судить. Її обійми, які завжди були найкращими ліками від усіх проблем. З кожним днем ​​я сумую за нею все більше і більше, боюся її. Мамі зараз потрібна термінова реабілітація. Я все ще сподіваюся, що вона зможе відновити свої сили, щоб хоча б частково повернутися до нормального життя. Я прошу у вас допомоги у зборі коштів, тому що я її єдина дитина, я ледве утримуюся і не зможу заробляти гроші на дорогу реабілітацію. Допоможіть мені повернути маму!“, – просить донька Юлія.

Охочі допомогти можуть зробити це, перейшовши за посиланням: www.siepomaga.pl/olga-walewska

Читайте також: На Тернопільщині лікарі борються за життя молодого батька двох діточок: потрібна допомога

Exit mobile version