Водіїв та пасажирів громадського транспорту Тернополя перевіряють на носіння масок (Відео)

Фото: мережа Інтернет

Через зростання у Тернополі та області рівня захворюваності на Covid-19 працівники поліції посилили контроль за дотриманням карантинних правил у сфері надання послуг з пасажирських перевезень. Так, з 8 жовтня поліціанти перевіряють чи всі пасажири та водій у масках, а також чи не перевищена кількість людей у громадському транспорті.

Громадський транспорт – одне з тих місць, де існує особливо великий ризик передачі інфекцій. Відповідно до вимог для регіонів «жовтої» карантинної зони водіям забороняється перевозити в салоні автобуса чи маршрутного таксі більше людей ніж це передбачено технічною характеристикою транспортного засобу. Пасажирам під час дії карантину забороняється перебувати в громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, – зазначають у Національній поліції Тернопільщини.

За проїзд в автобусах та тролейбусах без одягнутої захисної маски пасажирам загрожує штраф від 170 до 255 гривень. Адмінпротокол за ст. 44-3 КУпАП правоохоронці складатимуть і на водіїв, котрі перебувають в салоні без засобів індивідуального захисту або перевозитимуть пасажирів більше дозволеної кількості.

Читайте також: Covid-19: у Тернополі померли 32-річний чоловік та 37-річна жінка

Exit mobile version