Найкраща вчителька фізкультури в Україні за призові кошти придбає інвентар для гімназії

Фото: Global Teacher Prize Ukraine

На церемонії Global Teacher Prize Ukraine найкращою вчителькою фізкультури 2021 року визнали Оксану Юрків з Тернопільщини. Педагогиня виграла освітню поїздку до Німеччини та грошову винагороду у розмірі 30 000 гривень, за які придбає спортивний інвентар до школи.

Більше: Вчителька з Тернопільщини отримала 30 000 гривень та поїздку до Німеччини

Оксана Юрків працює вчителькою в Козівській гімназії імені Володимира Ґерети впродовж 7 років, і за цей час вона провела вже понад пів тисячі уроків фізкультури. До вчителювання вона була професійною гандболісткою і цим видом спорту займалася з 13 років.

Оксана Юрків розповідає, що на участь у конкурсі її зареєстрували учні, і у власну перемогу вона не вірила.

В анкеті вчителька розповіла про свою педагогічну мету:

Основна моя мета – щоб діти були здоровим і розуміли, що таке фізична активність. Я не можу навчити їх професійно всіх видів спорту, але хочу, щоб вони йшли у доросле життя і розуміли, що таке волейбол, корфбол, петанк тощо“,– зазначила Юрків.

Її учні щороку беруть участь у спортивних змаганнях. Торік команда гімназії перемогла на Чемпіонаті області з Всеукраїнського спортивно-масового заходу “Олімпійське лелеченя”.

Фото: “Суспільне”

Школярі дуже люблять педагогиню і говорять, що фізична культура є їхнім найулюбленішим предметом. Діти дуже задоволені, що саме Оксана Юрків є їхньою вчителькою фізкультури, адже завдяки їй учні навчились грати у різні види спорту.

Джерело

Читайте також: На Тернопільщині вчитель створює з паперу дивовижні макети

Exit mobile version