У Тернополі горів столярний цех: деталі (Фото/Відео)

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

6 жовтня в Тернополі на вул. Микулинецька виникла пожежа мансардного приміщення столярного цеху. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

О 13: 43 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління надійшло повідомлення про пожежу на вул. Микулинецька. По прибутті на місце події встановлено, що горить мансардний поверх одноповерхової будівлі столярного цеху на площі 200 м.кв. Керівником гасіння пожежі підтверджено підвищений номер виклику, – йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, дим розповсюджувався аж до вул. Живива і Чернівецька.

На місці події рятувальники виявили, що вогнище може перекинутися на приміщення першого поверху та на сусідні будівлі. Завдяки оперативним та професійним діям пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС пожежу вдалося ліквідувати та врятувати від знищення вогнем сусідні приміщення.

Пожежу локалізували о 14:33, о 16:17 – ліквідовали. Жертв та постраждалих немає.

До гасіння були залучені 34 чоловіки особового складу і 11 одиниць пожежної та спеціальної техніки.

Що кажуть у поліції?

За інформацією від правоохоронців, до пожежі могло призвести або замикання в електромережі, або несправність електричних приладів.

Відомості за даним фактом внеслидо Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно майнову шкоду у великому розмірі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. 

Читайте також: Неподалік Тернополя згорів магазин

Фото і відео: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Exit mobile version