Де у Тернополі можна купити проїзний квиток на громадський транспорт: адреси терміналів

Фото з відкритих джерел

З 1 жовтня у Тернополі вступили у дію нові тарифи на проїзд у громадському транспорті, а оплату за проїзд відтепер здійснити можна лише у безготівковій формі.

Розпочала функціонувати у міському громадському траснпорті і нова послуга «Єдиний квиток», що дає можливість пасажирам впродовж 30-ти хвилин безкоштовно пересісти в інший автобус чи тролейбус без повторної сплати за проїзд. Доступна послуга як в муніципальних автобусах та тролейбусах, так і в автобусах приватних перевізників («маршрутках»), – повідомили у Тернопільській міській раді.

Так, з 1 жовтня сплатити за проїзд у тролейбусах або автобусах Тернополя можна:

Вартість проїзду у міському громадському транспорті відтепер є однаковою як для тролейбусів, так і для автобусів (в звичайному режимі руху і в режимі маршрутного таксі ) та становить:

Усю систему пільг на проїзд у громадському транспорті для учнів, студентів, пенсіонерів, учасникв бойових дій та інших пільгових категорій населення збережено. Детальніше – за посиланням.

У Тернополі функціонує 44 авторизованих пункти, де можна буде придбати неперсоніфікований електронний квиток для проїзду у громадському транспорті, поповнити його та поповнити «Соціальну карту тернополянина».

Придбати разовий квиток на проїзд у громадському транспорті можна в терміналах самообслуговування EasyPay, яких у Тернополі налічується більше 110 одиниць у різних мікрорайонах міста. Дізнатися адресу найближчого терміналу можна у таблиці або за посиланням.

Окрім того, нагадуємо тернополянам про можливість виготовлення персоніфікованого електронного квитка для проїзду у міському громадському транспорті «Соціальна карта тернополянина». Пункти оформлення знаходяться за адресами: вул. В’ячеслава Чорновола, 1 (ІІ поверх) та у Центрі надання адміністративних послуг (вул. Князя Острозького, 6). Подати заявку на виготовлення персоніфікованого електронного квитка можна також онлайн на Порталі тернополянина.

Адреси розміщення терміналів продажу разового квитка для проїзду у громадському транспорті Тернополя:

Exit mobile version