На злощасному “Чистилівському” перехресті сталося 3 аварії за день

Фото: Нацполіція Тернопільської області

За 26 вересня неподалік Тернополя на перехресті “Біла-Чистилів” сталося 3 аварії. Про це повідомляє Михайло Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

О 8.52 на трасі біля села Чистилів 50-річний водій автівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням та спричинив ДТП. Бригада швидкої виїжджала на місце ДТП. В результаті, медики залишили п’яного водія на місці пригоди, на працівників поліції, оскільки від огляду та медичної допомоги він відмовився.

О 10.04 на Львівській трасі знову трапилася ДТП. Уже інша бригада швидкої виїжджала на місце події. 39-річний водій автівки не впорався із керуванням та з’їхав у кювет, де авто перекинулося. Медики констатували політравму – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітки й травму хребта. Після наданої медичної допомоги постраждалого шпиталізували в університетську лікарню.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась на розв’язці Біла-Чистилів о 13.25. Унаслідок зіткнення автівок «Фольксваген» і «Мерседес» травмувався 43-річний водій останнього. В нього констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки. Після наданої медичної допомоги потерпілого шпиталізували в університетську лікарню.

Читайте також: Біля Тернополя водій спричинив потрійну ДТП і потрапив до лікарні (Відео)

Exit mobile version