На Тернопільщині “Борщівський спиртзавод” планують продати за понад 28 мільйонів гривень

На Тернопільщині Борщівське МПД і зберігання спирту – ДП «Укрспирт» планують продати. Стартова ціна 28,1 мільйонів гривень. Аукціон відбудеться 12 жовтня. Про відкриті торги повідомляє Фонд державного майна України.

“Черговий об’єкт Укрспирту виставлено на приватизацію! Цього разу шукаємо приватного інвестора для Борщівського МПД і зберігання спирту. Об’єкт складається з бродильного відділення, будівлі механізованої солодовні, варочного відділення, цеху по виробництву білкового корму, корпусу консервного цеху та іншої нерухомості, розташованої на земельних ділянках загальною площею 6 гектарів”,  – йдеться на сторінці ФДМУ у “Фейсбук”.

Детальніше з умовами приватизаційного аукціону можна ознайомитися за посиланням: https://sale.uub.com.ua/auction/UA-PS-2021-09-17-000025-1/?fbclid=IwAR18qGeIAtePpNUvT8426wNHzHisKf58TpaurVX5mdXg2UlhEtAswXvfPlM. Тут учасники можуть зареєструватися на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» для участі в аукціоні та подати до 11 жовтня включно пропозицію на торги. Кваліфіковані менеджери роз’яснять усі деталі проведення аукціонів та організують супровід у підготовці до них.

Читайте також: На онлайн-аукціоні продали Мишковицький спиртзавод на Тернопільщині

Exit mobile version