У Тернополі відбувся суд у справі 18-річної Соломії Трач, яку підозрюють у вбивстві студента з Конго (Відео)

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 22 вересня, у Тернопільському міськрайонному суді відбулося засідання у справі 18-річної Соломії Трач. Дівчину підозрюють у вбивстві 24-річного студента з Конго. Юнак помер від поранення ножем. Сестра вбитого Ашлей Грейс каже, втомилась від тривалого судочинства і хоче, щоб вбивця її брата понесла справедливе покарання.

Під час судового засідання підозрювана у залі суду не перебувала. Участь у слуханні вона взяла в режимі онлайн. Дівчина заявила про погіршення самопочуття та повідомила, що у неї виникають труднощі з диханням, спостерігається підвищена температура тіла, попросила надати їй медичну допомогу. За словами Соломії Трач, у місці теперішнього перебування жодних обстежень з приводу стану її здоров’я не проводиться.

Опісля того, як підозрювана у вбивстві завершила своє звернення, головуючий суддя продовжив засідання та перейшов до розгляду скарг та клопотань, що надійшли від законного представника та сторони захисту Соломії Трач.

Першою виступила мати підозрюваної у вбивстві Марія Трач. Жителька села Глибочок заявила, що обшук проводився з порушенням закону. Жінка подала до суду скаргу про визнання дій працівників поліції під час проведення обшуку у помешканні, де проживає Соломія Трач, незаконними. У суді Соломія Трач скаргу свого законного представника Марії Трач підтримала.

Окрім цієї скарги, захисником обвинуваченої було подано також ряд інших скарг та клопотань.

Заслухавши матеріали справи, суддя пішов до нарадчої кімнати. Рішення суду буде оприлюднене ввечері, 22 вересня.

Детальніше – у відеоматеріалі.

Нагадаємо, іноземця жорстоко вбили 9 травня. У злочині підозрюють 18-річну Соломію Трач. Дівчину зафіксували камери спостереження, коли та виходила з під’їзду багатоповерхівки. Знайшла закривавленого хлопця його сусідка по квартирі, з якою вони разом орендували житло.

Читайте також: “Якщо Струня випустять – я його вб’ю”, – заявила у суді мама однієї із дівчат, загиблих в ДТП біля Тернополя (Відео)

Exit mobile version