Кременчанин, який хотів зарізати батьків, лікуватиметься у психіатричному закладі

Фото: мережа Інтернет

За спробу вбивства найрідніших кременчанин проходитиме примусове лікування у психіатричному закладі із суворим наглядом. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

Тернопільською обласною прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво і підтримано публічне обвинувачення стосовно жителя одного із сіл Кременецької ОТГ, який намагався вбити своїх батьків шляхом нанесення їм численних ножових поранень (ч. 3 ст. 15, п. 2 ч. 1 ст. 115 КК України), – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 29 травня 2021 року чоловік у власному будинку з метою вбивства наніс ножем численні поранення своїм батькам. Він не довів злочин до кінця, оскільки його затримали сусіди, які прибігли на крики потерпілих про допомогу.

Відповідно до висновку судово-психіатричного експерта, кременчанин під час скоєння інкримінованих йому дій страждав хронічним психічним захворюванням. Він не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними. На даний час він потребує примусового лікування у психіатричному закладі.

Ухвалою Кременецького районного суду Тернопільської області від 15.09.2021 до жителя Кременеччини застосовано примусові заходи медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом, – додає пресслужба.

Читайте також: На Кременеччині домашній тиран напав на поліцейських

Exit mobile version