Тернопільські рятувальники повідомили про трагічну загибель колеги Дар’ї Гречищевої

Фото: ГУ ДСНС України у Тернопільській області

Страшна звістка сколихнула рятувальників Тернопільщини та загалом всієї Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Трагічно загинула речниця Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Дар`я Гречищева. Відомо, що жінка померла внаслідок вибуху автомобіля, який стався вранці 15 вересня.

“Колектив пожежно-рятувальної служби Тернопільської області висловлює щире, глибоке співчуття рідним, близьким та колегам Дарії, з приводу тяжкої втрати. Поділяємо Ваше горе та сумуємо разом з Вами”, – йдеться у повідомленні відомства.

За словами колег, “Дар’я була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ – одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС. Як керівник Дар’я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень, зокрема однією з перших в ДСНС почала просувати та популяризувати гендерний напрямок у роботі свого управління. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости. Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися фаховістю та професійністю”.

“Як людина вона була неймовірно доброю, товариською, компанійською. Надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою. Світла пам’ять нашій подрузі, колезі, просто прекрасній людині, капітану служби цивільного захисту Дар’ї Гречищевій”, – зазначають колеги.

Читайте також: Увага! Поліція просить відгукнутися очевидців ДТП, у якій померла жінка

Exit mobile version