Тверезий наїхав на електроопору, а п’яний – на місце ДТП: подвійна автопригода в Тернополі

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

У Тернополі на вулиці Протасавича трапилося одразу 2 ДТП з різницею в декілька хвилин. Мотоцикліст наїхав на електроопору, а інший п’яний водій не помітив дорожні знаки та в’їхав на пошкоджений транспортний засіб. Про це повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Вчора, близько 1-ї години ночі, патрульні отримали повідомлення про ДТП з потерпілими. Прибувши за вказаною адресою, інспектори надали необхідну домедичну допомогу травмованому, викликали на місце події карету швидкої та слідчо-оперативну групу.

Патрульні з’ясували, що водій мотоцикла не впорався з керуванням та наїхав на електроопору, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Окрім того, очевидці події розповіли, що за цією ж адресою сталася ще одна автопригода.

Водій автомобіля Skoda не помітив встановлені дорожні знаки про ДТП та пошкоджений мотоцикл, який лежав на проїжджій частині, та здійснив на нього наїзд.

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

Під час спілкування з водієм автомобіля Skoda, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що він погодився. Результат огляду виявився позитивним. Прилад зафіксував 0.87 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує передбачену законом межу.

Фото: патрульна поліція Тернопільської області

Патрульні склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Поліція вкотре наголошує: вживання алкогольних чи наркотичних речовин суттєво впливає на якість сприйняття та швидкість реакції. Вищеописана подія слугує яскравим прикладом цього та підтверджує небезпечність керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Читайте також: ДТП біля Великого Ходачкова: помер велосипедист

Exit mobile version