У Тернополі померла вчителька: як скорблять колеги, учні, випускники та батьки

Вічна пам'ять Фото: мережа Інтернет

Пішла з життя вчителька початкових класів, заступниця директора з навчально-виховної роботи Ірина Євгенівна Куйдич, яка працювала в Тернопільській ЗОШ №11. Своїй професії вона присвятила 35 років життя. Сумну новину повідомили на сторійці школи у “Фейсбук”.

Фото: мережа “Фейсбук”


Сьогоднішній ранок сколихнула печальна звістка. Початкова школа осиротіла, залишилася без мудрого наставника і порадника, без дорогої, чуйної, хорошої, справедливої Людини.
Дорога наша, Іриночко Євгенівно! 11 школі Ви віддали понад 35 років кропіткої праці. Своєю силою духу виховали не одне покоління учнів, були хорошим професійним коучем для молодих вчителів, вміло навчали мудрості та відповідальності, завжди підтримували у будь-яких починаннях.
Ірина Євгенівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю, – повідомляє Уляна Костюк на сторінці Тернопільської ЗОШ №11 у “Фейсбук”

 

Вона пішла з життя в розквіті сил, років…Молода, амбіційна, вольова, бадьора жінка-вчитель! Закрийте очі – пригадайте, в її очах завжи можна було знайти підтримку, пораду. Вона ніколи не ходила засмучена, вона знаходила будь який вихід із проблеми чи ситуації, вона завжди знала як і коли підбадьорити дітей, батьків, колег.
З нею було легко та просто, – з сумом зазначають у “Фейсбуці”

Колектив школи не може повірити, що такої чуйної та доброї людини вже немає. Педагоги школи, колишні учні та батьки діляться словами скорботи у дописах і коментарях.

Ірина Євгенівна була моя Перша Вчителька! Досі залишилися в пам’яті як завжди молода, енергійна, віддана своїй нелегкій справі людина! Щирі співчуття сім’ї та родині та усім хто її знав. Нехай спочиває з Богом! Вічна пам’ять, – каже Alex Holovko.

Вічна пам’ять прекрасній людині, вчителеві – професіоналу, сівачеві мудрості й любові. Нехай з Богом спочиває, – висловлює співчуття Людмила Перейма

На даний момент з’ясовують, що стало причиною смерті.

Студія “Файне місто” висловлює свої щирі співчуття рідним, близьким, учням та колегам. Хай спочиває з Богом!

Читайте також: Поліцейські Тернопільщини повідомили про раптову смерть 39-річного колеги

Exit mobile version