Мікроавтобус, дві легківки та рейсовий автобус потрапили в ДТП на Зборівщині (Фото)

Фото: відділ комунікації поліції Тернопільської області

Поблизу Зборова на Тернопільщині зіткнулися рейсовий автобус, мікроавтобус, дві легківки. Травм зазнали водії автомобілів Renault Scenic, ВАЗ, Ford Transit та троє пасажирів. Кермувальника  Renault, жителя міста Тернополя, госпіталізували. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

ДТП за участю чотирьох транспортних засобів сталася 28 серпня близько четвертої години ночі. Слідчо-оперативна група виїхала на місце події та зафіксувала деталі аварії.

За попередніми даними відомо, що зіткнення спочатку відбулося між легковиками  ВАЗ та Renault Scenic. Автомобіль Renault стояв нерухомо, коли в нього в’їхали мікроавтобус  Ford Transit та рейсовий автобус, що прямував маршрутом «Познань-Херсон». В його салоні перебували більше 70 пасажирів. Слідчо-оперативна група вияснила, що серед них потерпілих немає. 

На даний момент поліцейські встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу.

Читайте також: У Кременці 11-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля

Exit mobile version