На Тернопільщині у ДТП потерпіли батько та двоє його дітей (Фото)

Фото: Нацполіція

Дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Криве Скалатської громади, що на Тернопільщині. Травмувалися 42-річний чоловік разом зі своїми дітьми, яким 7 та 11 років. Про це інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За кермом автомобіля Toyota перебував 42-річний житель села Петриків Тернопільського району, а в салоні – двоє його дітей, 2010 та 2014 років народження. І водій, і пасажири зазнали травм. Після огляду лікарі відпустили потерпілих. Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, що аварія сталася на ділянці дороги, де проходять ремонтні роботи. Водій, не обравши безпечну швидкість та не врахувавши дорожню ситуацію, допустив ДТП, – повідомляють у поліції.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу. 

Правоохоронці зазначили, що у водія взяли забір крові на вміст алкоголю. Автомобіль перемістили на арештмайданчик Підволочиського відділення поліції.

Читайте також: На Тернопільщині через зіткнення двох легківок травмувалися п’ятеро людей (Фото)

Exit mobile version