Насичений день медиків швидкої: ДТП, голка у плечі жінки, падіння зі сходів

Фото: мережа Інтернет

23-річну дівчину збило авто, коли вона переходила дорогу в недозволеному місці. Дорожньо-транспортна пригода сталася у Кременці 25 серпня.

Об 11:26 районна бригада швидкої виїжджала у м. Кременець, на ДТП. За попередніми даними, 23-річна пацієнтка переходила дорогу в недозволеному місці, коли її збило авто. Із саднами обличчя та кистей обох рук, забійною раною лівого коліна потерпілу, після наданої медичної допомоги, залишено на місці події, – повідомляє генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини Михайло Джус.

Зламана ін’єкційна голка застрягла у плечі 43-річної жінки. Це трапилося у Тернополі на вулиці Просвіти. Потерпіла звернулася за допомогою до лікарів.

25 серпня о 16.29 бригада швидкої виїжджала на вул. Просвіти, до 43-річної пацієнтки. У лівому плечі в жінки застрягла зламана ін’єкційна голка. З діагнозом стороннє тіло в м’яких тканинах верхньої третини лівого плеча пацієнтку, після наданої медичної допомоги, доставлено у травмопункт, – каже генеральний директор.

Також 25 серпня на вулиці Миру чоловік впав на сходах. Він не міг бачити на одне око і блював.

О 5.53 бригада швидкої виїжджала на вул. Миру, до 30-річного пацієнта. Чоловік скаржився, що не бачить на ліве око, має нудоту та блювоту. За його словами, впав на сходах. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, травмою лівого ока, у стані алкогольного сп’яніння, потерпілого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню, – повідомляє Михайло Джус.

Читайте також: “Ми до сих пір не віримо у це”: 17 мільйонів передали батьки Арсенка Бориса хлопчику з Броварів на Київщині 

Exit mobile version