Автоматизована фіксація порушень правил зупинки, стоянки та паркування у Тернополі: як це працюватиме

Фото: прессужба Тернопільської міської ради

25 серпня на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийняли рішення «Про затвердження «Положення про автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді»».

На території громади запроваджують автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів. Представники муніципальної інспекції тепер будуть фіксувати факти порушення правил паркування на спеціальний планшет.

Виявлення та фотофіксація порушень буде проводитися наступним чином:

Згенероване повідомлення про факт порушення залишатимуть для водія, а дані автоматично передаватимуться у Центр обробки даних. Прийняття цього положення передбачає збільшення кількості виявлених порушень правил паркування на території міста та громади.

Додатково ознайомитися із «Положення про автоматизовану систему контролю за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів у Тернопільській міській територіальній громаді» можна за посиланням

Читайте також: За два місяці у Тернополі зафіксували майже 2000 порушень правил паркування

Exit mobile version