Представляються працівниками банку, а потім крадуть гроші: як двоє жителів Тернопільщини віддали шахраям 65 тисяч гривень

Фото: мережа інтернет

Фото ілюстративне Джерело: мережа Інтернет

З картки мешканця Кременеччини “менеджер банку” викрав 40 тисяч гривень, а тернополянка, повіривши незнайомцю, втратила 25 тисяч гривень. Про випадок шахрайства повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпілі розказали, що до них зателефонували невідомі особи, представилися співробітниками банків, клієнтами яких вони є. Після того, як вони ввійшли в довіру, повідомили тернополянці про те, що в неї заблокована карта і вони зможуть їй допомогти, на що жінка і погодилась. Кременчанину сказали, що його суму на картці потрібно захистити від крадіжок.

Постраждалі погодилися на умови незнайомців і назвали дані своїх банківських рахунків та інформацію, яка не підлягає розголошенню. Після цього виявилось, що з їхніх карток зникли всі грошові збереження.

На даний момент вирішують питання про внесення відомостей за фактами шахрайства до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Щоб не потрапити до рук шахраїв, правоохоронці вкотре наголошують, що:

Про випадки та спроби шахрайства слід одразу повідомляти на лінію 102.

Читайте також: Група шахраїв з працевлаштування за кордон обдурила жителів Тернопільщини на півтора мільйона гривень (Фото/Відео)

Exit mobile version