На Тернопільщині освятили парафіяльний будинок (Фото)

Фото: пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

22 серпня в с. Щепанів, що в Тернопільському районі, освятили проборство на парафії УГКЦ Введення в храм Пресвятої Богородиці. Розпочалось дійство з Літургії, яку очолив отець Андрій Говера, декан о. Роман Рокецький, місцевий парох о. Віталій Чижевський та запрошені священники з сусідніх парафій о. Степан, о. Володимир. Про це інформує пресслужба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Завершили Богослужіння врученням від о. Андрія подячних грамот всім, хто долучився духовними та матеріальними пожертвами для будівництва, а також щирими словами подяки від о. Віталія парафіянам за сумлінну працю та спільне служіння на благо Христа. Одразу після цього священники разом зі всіма присутніми процесійним ходом вирушили до нового проборства, де здійснили чин його освячення, – повідомляє пресслужба.

Парафіяни села та місцевий парох о. Віталій складають щирі подяки архиєпископу та митрополиту Василію Семенюку за благословення та підтримку у створенні парафіяльного осередку для проживання священнослужителя та його сім’ї.

Читайте також: Перевищив швидкість у чотири рази: на Тернопільщині чоловік їхав 179 км/год

Exit mobile version